Turku postinumero

Turun kaupunki sijaitsee Suomen lounaisrannikolla, ja se on Suomen viidenneksi suurin kaupunki, jossa asuu noin 175 000 ihmistä. Kaupungilla on pitkä historia, joka ulottuu 1200-luvulle, jolloin Ruotsin kuningas Birger Jarl perusti kaupungin. Turku oli Suomen pääkaupunki vuodesta 1809 vuoteen 1812, jolloin se siirrettiin Helsinkiin. Nykyään Turku on merkittävä koulutus- ja kulttuurikeskus, jossa on kaksi yliopistoa sekä useita museoita ja teattereita. Kaupunki on myös suosittu matkailukohde erityisesti kesäkuukausina, jolloin kävijät tulevat nauttimaan monista festivaaleista ja tapahtumista.

-Mikä on Turun postinumero?

Turun postinumero on Turun kaupungin postinumero. Koodia käytetään varmistamaan, että posti toimitetaan oikeaan osoitteeseen kaupungin sisällä. Tunnus koostuu viidestä numerosta, joista kaksi ensimmäistä numeroa vastaa kaupunginosaa ja kolme viimeistä numeroa kyseisessä kaupunginosassa sijaitsevaa postitoimistoa.

-Turun postinumeron historia

-Kaupunki tänään

-Mitä tehdä Turussa

Turku on Suomen lounaisrannikolla sijaitseva kaupunki. Kaupungilla on pitkä historia, joka ulottuu 1200-luvulle, jolloin Ruotsin kuningas Birger Jarl perusti kaupungin. Turku oli Suomen pääkaupunki vuodesta 1809 vuoteen 1812, jolloin se siirrettiin Helsinkiin. Nykyään Turku on merkittävä koulutus- ja kulttuurikeskus, jossa on kaksi yliopistoa sekä useita museoita ja teattereita. Kaupunki on myös suosittu matkailukohde erityisesti kesäkuukausina, jolloin kävijät tulevat nauttimaan monista festivaaleista ja tapahtumista.

Turku on kaupunki, jolla on pitkä historia. Kaupungin perusti 1200-luvulla Ruotsin kuningas Birger Jarl. Turku toimi Suomen pääkaupunkina vuosina 1809-1812. Nykyään Turku on merkittävä koulutus- ja kulttuurikeskus. Kaupungissa on kaksi yliopistoa sekä useita museoita ja teattereita. Turku on myös suosittu matkailukohde. Kaupungissa järjestetään useita festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden.

-Miten Turun postinumero toimii

-Millainen kaupunki Turku on

-Mitä on Turun historia

Turun postinumerojärjestelmä eroaa melkoisesti muualla Suomessa käytössä olevista postinumerojärjestelmistä. Turun postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa kertovat, missä kaupunginosassa vastaanottaja asuu. Seuraavat kaksi numeroa osoittavat kadun, jolla vastaanottaja asuu. Neljä viimeistä numeroa ilmaisevat kadun varrella sijaitsevan rakennuksen numeron. Jos esimerkiksi Turussa oleva osoite kirjoitetaan muotoon ”00100 TURKU”, se tarkoittaa, että vastaanottaja asuu kadulla 0010 kaupunginosassa 0010.

Turku on Suomen lounaisrannikolla sijaitseva kaupunki. Kaupungilla on pitkä historia, joka ulottuu 1200-luvulle, jolloin Ruotsin kuningas Birger Jarl perusti kaupungin. Turku oli Suomen pääkaupunki vuodesta 1809 vuoteen 1812, jolloin se siirrettiin Helsinkiin. Nykyään Turku on merkittävä koulutus- ja kulttuurikeskus, jossa on kaksi yliopistoa sekä useita museoita ja teattereita. Kaupunki on myös suosittu matkailukohde erityisesti kesäkuukausina, jolloin kävijät tulevat nauttimaan monista festivaaleista ja tapahtumista.

-Turun postinumeron edut

-Turun kaupunki sijaitsee maan lounaisrannikolla ja on Suomen viidenneksi suurin kaupunki, jossa asuu noin 175 000 ihmistä.

-Kaupungilla on pitkä historia, joka ulottuu 1200-luvulle, jolloin Ruotsin kuningas Birger Jarl perusti kaupungin.

-Turku oli Suomen pääkaupunki vuodesta 1809 vuoteen 1812, jolloin se siirrettiin Helsinkiin.

-Tänään Turku on merkittävä koulutus- ja kulttuurikeskus, jossa on kaksi yliopistoa sekä useita museoita ja teattereita.

-Kaupunki on myös suosittu matkailukohde, erityisesti kesäkuukausina, jolloin kävijät tulevat nauttimaan monista festivaaleista ja tapahtumista.

-Turun eri postinumerotyypit

-Mitä tarkoittaa Turun postinumero -Miten postinumeroa käytetään Suomessa -Turun postinumeron historiaa

Turun postinumero on Turun kaupungissa käytössä oleva suomalainen postinumerojärjestelmä. Järjestelmä koostuu viidestä numerosta, joista kaksi ensimmäistä numeroa edustaa kaupunkia tai kuntaa ja kolme viimeistä numeroa kaupunginosaa tai kaupunginosaa. Postinumerojärjestelmä otettiin Suomessa käyttöön vuonna 1857, ja Turussa sitä käytettiin ensimmäisen kerran vuonna 1859.

Postinumerojärjestelmää käytetään Suomessa postin ja pakettien ohjaamiseen oikeaan määränpäähän. Viisinumeroinen koodi on kirjoitettu osoitetarraan katuosoitteen yläpuolelle. Koodin kaksi ensimmäistä numeroa edustavat kaupunkia tai kuntaa ja kolme viimeistä numeroa kaupunginosaa tai kaupunginosaa. Esimerkiksi Turun kaupungin koodi on 20100 ja Kähärin kaupunginosan koodi 20210.

Postinumerojärjestelmä on tärkeä osa Suomen postijärjestelmää, ja sen avulla varmistetaan, että posti ja paketit ohjautuvat oikeaan määränpäähän. Suomalaiset yritykset käyttävät järjestelmää myös markkinointimateriaalin kohdentamiseen tietyille alueille. Postinumero-järjestelmä on tärkeä osa suomalaista postijärjestelmää, ja sen avulla varmistetaan, että posti ja paketit ohjautuvat oikeaan määränpäähän.

-Kuinka käytät Turun postinumeroa?

?

Suomen Turun kaupunki sijaitsee maan lounaisrannikolla ja on Suomen viidenneksi suurin kaupunki, jossa asuu noin 175 000 ihmistä. Kaupungilla on pitkä historia, joka ulottuu 1200-luvulle, jolloin Ruotsin kuningas Birger Jarl perusti kaupungin. Turku oli Suomen pääkaupunki vuodesta 1809 vuoteen 1812, jolloin se siirrettiin Helsinkiin. Nykyään Turku on merkittävä koulutus- ja kulttuurikeskus, jossa on kaksi yliopistoa sekä useita museoita ja teattereita. Kaupunki on myös suosittu matkailukohde erityisesti kesäkuukausina, jolloin kävijät tulevat nauttimaan monista festivaaleista ja tapahtumista.

Jos haluat käyttää Turun postinumeroa eli postinumeroa, syötä pyydettäessä haluamasi viisinumeroinen koodi asianmukaiseen kenttään. Näin varmistat, että postisi toimitetaan oikeaan osoitteeseen Turussa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Turun postinumero?

Turun postinumero on 20100. Se on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Varsinais-Suomessa.

Mistä löytää postinumero?

Postinumeroita voi etsiä useista eri lähteistä, kuten postinumeropalvelusta tai karttapalvelusta. Toimipaikan postinumeroa voi usein myös löytää osoitteesta tai esimerkiksi yritysten verkkosivuilta.

Mikä on Helsingin postinumero?

Helsingin postinumero on 00100. Se sijaitsee kaupungin eteläosassa.

Miten ulkomaan osoite kirjoitetaan?

Postin suosituksesta postitoimipaikka kirjoitetaan suuraakkosin. Ulkomaanlähetyksissä maan nimi tulee omalle rivilleen suuraakkosin. Ulkomaiset osoitteet kannattaa kirjoittaa kohdemaan omien käytäntöjen mukaisesti, jos ne vain ovat tiedossa.

Mikä postinumero on välivainion ja Koskikeskuksen välissä?

Välivainio on kaupunginosa, joka sijaitsee Koskikeskuksen ja Värin kaupunginosien välissä. Postinumero 90530 sijaitsee kartalla Välivainio.

Mikä on Porvoon postinumero?

Porvoon postinumero on 18600. Se sijaitsee Uudenmaan maakunnassa, ja se on Suomen kolmanneksi suurin postinumero.

Mikä on Hämeenlinnan postinumero?

Hämeenlinnan postinumero on 13100. Hämeenlinna on kaupunki Päijät-Hämeen maakunnassa Keski-Suomessa. Kaupunki sijaitsee Päijänne-järven rannalla, noin 80 kilometriä Lahdesta etelään ja noin 110 kilometriä Helsingistä itään. Hämeenlinnan asukasluku on noin 84 000 ja se on Suomen seitsemänneksi suurin kunta.

Mikä Postiosoite?

Postiosoite on osoite, johon yritys tai liiketoimintayksikkö haluaa vastaanottaa postilähetykset. Postiosoite koostuu paikallisosoitteesta (kadun/tien nimi ja numero) tai PL-osoitteesta sekä postinumerosta ja postitoimipaikasta.

Mihin aikaan posti tulee?

Posti tulee maanantaille, keskiviikolle ja perjantaille. Kevennettyjä jakeluja tiistaisin ja torstaisin.

Mikä on Jyväskylän postinumero?

Jyväskylän postinumero on 40320. Jyväskylä on kaupunki Keski-Suomessa.

Jätä kommentti