Bussikortin lataus turku

Turun kaupunki ottaa käyttöön uuden bussikortin, jonka voi ladata matkapuhelimeen. Kortti on voimassa vuoden, ja sitä voi käyttää kaikissa kaupungin busseissa. Tavoitteena on tehdä joukkoliikenteestä entistä kätevämpää ja vähentää paperijätettä.

1. Miksi bussikorttisovellus kannattaa ladata

2. Miten Bussikorttisovellus toimii 3. Bussikorttisovelluksen käytön hyödyt Turku ottaa käyttöön uuden, matkapuhelimeen ladattavan bussikortin. Kortti on voimassa vuoden ja sitä voi käyttää kaikissa kaupungin busseissa. Tavoitteena on tehdä joukkoliikenteestä entistä kätevämpää ja vähentää paperijätettä.

1. Bussikorttisovellus kannattaa ladata, koska se on kätevämpi käyttää kuin paperinen bussikortti. Voit käyttää sitä kaikissa kaupungin busseissa, ja se on voimassa vuoden.

2. Bussikorttisovellus toimii siten, että voit ostaa bussikortin, joka on voimassa vuoden. Voit sitten käyttää tätä korttia mihin tahansa kaupungin bussiin.

3. Bussikorttisovelluksen käytön etuihin kuuluu paperijätteen vähentäminen ja julkisen liikenteen käytön helpottaminen.

2. Miten Bussikorttisovellus voi helpottaa elämääsi.

.

Jos asut Turussa tai aiot käydä siellä, uusi bussikorttisovellus on ehdoton valinta. Matkapuhelimeen ladattava sovellus on voimassa vuoden ja sitä voi käyttää kaikissa kaupungin busseissa. Tämä tekee joukkoliikenteestä paljon kätevämpää ja vähentää paperijätettä.

Sovelluksen avulla voit vain näyttää puhelintasi bussinkuljettajalle noustessasi kyytiin, ja matkalippu vähennetään automaattisesti. Tämä on kätevämpää kuin kolikoiden tai paperilippujen etsiminen, eikä lippu myöskään häviä.

Sovellus pitää myös kirjaa matkahistoriastasi, joten näet helposti, kuinka paljon olet käyttänyt bussia ja missä olet käynyt. Tämä sopii erinomaisesti kulujen seuraamiseen tai reittien suunnitteluun.

Jos siis etsit kätevämpää ja kestävämpää tapaa liikkua Turussa, lataa bussikorttisovellus.

3. Bussikorttisovelluksen käytön monet edut

Bussikorttisovellus on Turun kaupungin uusi aloite, jonka tarkoituksena on tehdä joukkoliikenteestä entistä kätevämpää ja vähentää paperijätettä. Sovellus on ladattavissa matkapuhelimeen ja se on voimassa vuoden. Sitä voi käyttää kaikissa kaupungin busseissa, joten se on kätevä tapa liikkua Turussa.

Sovelluksella on monia etuja, kuten paperijätteen vähentäminen, ajan ja rahan säästäminen sekä ympäristöystävällisyys. Se on nopea ja helppokäyttöinen, ja se tarjoaa hyvän tavan seurata matkakuluja. Se on myös hyvä tapa tukea paikallisia yrityksiä, sillä kaikki kaupungin bussiyhtiöt osallistuvat aloitteeseen.

Bussikorttisovellus on loistava tapa tehdä joukkoliikenteestä kätevämpää, vähentää paperijätettä sekä säästää aikaa ja rahaa. Se on myös ympäristöystävällisempi kuin perinteisten paperilippujen käyttö.

4. Miten Bussikorttisovellus ladataan ja käytetään

.

Uusi bussikortti voidaan ladata sovelluksena matkapuhelimeen. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta. Kun sovellus on ladattu, sen avulla voi ostaa bussikortin. Kortti on voimassa vuoden, ja sitä voi käyttää kaikissa kaupungin busseissa.

Korttia voi käyttää näyttämällä sitä bussinkuljettajalle bussin kyytiin noustessa. Kuljettaja skannaa kortin ja vähentää lipun hinnan saldosta. Saldon voi tarkistaa milloin tahansa sovelluksesta. Jos saldo on vähissä, korttia voi ladata sovelluksesta.

Uusi bussikortti on kätevä tapa käyttää Turun joukkoliikennettä. Se on myös ympäristöystävällisempi kuin paperiliput, sillä se vähentää paperijätettä.

Usein kysytyt kysymykset

Missä voi ladata Bussikortin Turku?

Bussikortin voi ladata lataus- ja palvelupisteissä, lippuautomaateilla, Fölikaupassa sekä Föli-sovelluksessa.

Missä voi ladata Bussikortin?

Bussikortti voidaan ladata esimerkiksi HSL-alueen R-kioskeissa, matkakortin palvelupisteissä, lippuautomaateissa, VR:n lipunmyyntipaikoissa ja monissa K- ja S-ketjun marketeissa.

Miten ladata Fölikortti?

Nettilataus.turku.fi -sivulta kirjaudutaan Fölikauppaan. Ostoskoriin lisätään halutut kortit ladattaviksi. Kausikorttien kohdalla ladattavaksi tulee automaattisesti se kausi, jonka kortille voi ladata.

Miten ladata bussikortti netissä?

Voit ladata bussikorttisi netissä sekä ilman rekisteröitymistä että rekisteröitymällä oman käyttäjätilin Waltti-kauppaan. Kun rekisteröidyt oman käyttäjätilin Waltti-kauppaan, saat käyttöösi laajemmat palvelut. Voit esimerkiksi yhdistää tiliisi useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa.

Voiko Föli kortin ladata bussissa?

Föli kortin ladata bussissa Föli-sovelluksella tai Föli-automaatilla. Lähimaksaminen ei mahdollista matkakortin lataamista bussissa, mutta sen myötä kertalipun voi maksaa bussissa lähimaksuominaisuudella varustetulla pankki- tai luottokortilla.

Mistä saa Matkakortteja?

Matkakortteja ja ladattuja kausi- ja sarjalippuja voit ostaa Matkakortti-myyntipisteistä ja Matkahuollon palvelupisteistä (suodata hakua valitsemalla vaihtoehto Matkakortin ostaminen). Voit myös ladata Matkakorttiin arvo- tai kausilipun R-kioskeissa ja joissakin Matkahuollon palvelupisteissä.

Voiko alepassa ladata matkakortin?

Alepassa ei voi ladata matkakorttia. Lataaminen onnistuu isoissa K-Citymarketeissa ja Prismoissa, sekä monissa Ruoka-Keskon, Varubodenin ja HOK-Elannon lähikaupoissa. K-marketit ja Alepat kuuluvat näihin ketjuihin.

Miten Mobiililippua käytetään?

Mobiililippua käytetään puhelimen näytöllä olevan QR-koodin lukemiseen kortinlukijassa. Jos kortinlukija ei tunnista mobiililippua, näytä mobiililippu kuljettajalle puhelimesi näytöltä.

Mistä näkee Walttikortin saldon?

Waltti-kortin saldon voi tarkastaa kätevästi maksuttomalla Waltti-kortinlukija -sovelluksella. Sen voi ladata käyttöönsä Google Playssa. Sovellus toimii NFC-ominaisuudella varustetuissa Android-laitteissa.

Mistä näkee Bussikortin saldon?

HSL-korttipalvelu on avautunut osoitteessa hsl.fi/kortti. Palvelussa voit tarkastaa HSL-korttisi saldon ja kausilipun keston sekä tilata latausmuistutuksia kauden tai arvon loppumisesta sähköpostiisi. Voit lisätä palveluun myös perheenjäsenten HSL-kortit.

Jätä kommentti