Parhaat hotellit Turun keskustassa

Turun keskustan alueella on tarjolla monenlaisia majoitusvaihtoehtoja. Jokaiselle hotellille on annettu arvosana ja oma arvio. Tutustu alla oleviin hotelleihin ja valitse itsellesi sopiva vaihtoehto!

Hotel Kakola (4 tähteä)

Hotel Kakola sijaitsee Turussa alle kilometrin päässä Mikaelinkirkosta. Se on neljän tähden majoituspaikka, jossa on baari. Hotel Kakola on aina minun valintani, kun olen tapaamassa Turkussa. Hotelli on vanha vankila, joka on muutettu hotelliksi. Paljon mukavia ja hauskoja yksityiskohtia sisustuksessa muistuttavat entisajan vankilan päivistä. Huoneet ovat mukavia ja melko suuria, ja voit valita huoneen myös kylpyammeella. Henkilökunta on erittäin avulias ja ystävällinen. Hotellin ravintola Rubenillä on hyvä menu, ja kesällä voit nauttia aterioista mukavalla ulkokalusteilla varustetulla alueella. Hotellissa on myös mukava pieni viinibaari lähellä lobbya. Hotelli sijaitsee noin 15-20 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Voit myös laskeutua funikulaarilla ja ottaa bussinumero 1, jos 15 minuutin kävely on liian paljon sinulle. Kakolanmäellä on myös muita hauskoja asioita tehtäväksi hotellin vieressä. Muut ravintolat, Kakola-shop jne. Ja spa tulossa pian hotellin läheisyyteen!

Arvosana: 9 Erinomainen

Hinta alkaen € 99 per yö

Centro Hotel Turku (3 tähteä)

Centro Hotel Turku sijaitsee rauhallisella sisäpihalla 3 minuutin kävelymatkan päässä Kauppatorilta. Centro Hotel Turku on loistava paikka sijaintinsa puolesta! Kaikki henkilökunta olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita. Aamiainen oli erinomainen ja sunnuntain aamiaisella he tarjoilivat Proseccoa!

Arvosana: 8.3 Todella hyvä

Hinta alkaen € 109 per yö

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku (4 tähteä)

Radisson Blu Marina Palace sijaitsee Aurajoen varrella Turun keskustassa. Tämä ympäristöystävällinen hotelli tarjoaa ilmaisen WiFi-yhteyden, kuntokeskuksen ja 3 saunaa.

Arvosana: 8.5 Todella hyvä

Hinta alkaen € 130,50 per yö

Hotelli Helmi 3 tähteä

Hotelli Helmi sijaitsee Turun keskustassa 150 metrin päässä Turun konserttitalosta. Huoneissa on ilmainen WiFi ja oma kylpyhuone, jossa on suihku. Kylpyhuoneessa oli lämmitetty lattia, ja henkilökunta oli erittäin mukavaa ja avuliasta. Sijainti on erinomainen bussiaikataulujen kannalta, sillä bussipysäkki sijaitsee heti hotellin vieressä. Siisti ja herkullinen aamiainen. Suosittelen erityisesti yksin matkustavalle.

Arvosana: 8.2

Hinta alkaen € 86,33 per yö

Scandic Atrium (3 tähteä)

Scandic Atrium sijaitsee 200 metrin päässä Aurajoesta ja 7 minuutin kävelymatkan päässä Turun kauppatorilta. Kaikissa huoneissa on kaapeli-tv. Hintaan sisältyy 1 Gt:n internetyhteys. Scandic Atriumin henkilökunta oli erittäin avulias ja auttavainen kaikkien tarpeideni suhteen ja antoi minulle suuntaviivoja monet mielenkiintoisiin paikkoihin, joita Turku tarjoaa.

Arvosana: 7.3 Hyvä

Hinta alkaen € 88 per yö

Holiday Club Caribia (4 tähteä)

Holiday Club Caribia sijaitsee lähellä Aurajokea 1,5 km:n päässä Turun keskustasta. Paikan päällä on 3 ravintolaa, spa- ja wellness-keskus, kuntosali sekä kokouspalvelut. Holiday Club Caribiasta pidin erittäin siististä ja ystävällisestä palvelusta.

Arvosana: 7.3 Hyvä

Hinta alkaen € 78 per yö

Scandic Hamburger Börs (4 tähteä)

Scandic Hamburger Börs sijaitsee Turussa kauppatorin vieressä 200 metrin päässä elokuvateatteri Kinopalatsilta. Scandic Hamburger Börsistä pidin erityisesti sijainnin puolesta! Se sijaitsi lähellä kaikkea, mitä Turkussa on tarjolla! Hotellin henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista! Aamiainen, joka oli hintaan sisältynyt, oli mahtava!

Arvosana: 8.8 Loistava

Hinta alkaen € 120 per yö

Scandic Julia (4 tähteä)

Scandic Julia sijaitsee Aurajoen lähellä 500 metrin päässä Turun tuomiokirkolta. Kaikissa huoneissa on taulu-tv ja iPod-telakka. WiFi, sauna ja kuntosali ovat käytettävissä ilman lisämaksua. Scandic Juliasta pidin aamiaisesta, joka oli erinomainen! Lauttasatamaan oli melko pitkä kävelymatka, mutta junapalvelu, joka tulee lautalta, on vain noin 20 minuutin päässä rautatieasemalta. Se on helppo kävelymatkan päässä kaikista pääbussireiteistä. Henkilökunta, jonka kanssa teimme asioita, oli erittäin kohteliasta ja ammattitaitoista.

Arvosana: 8 Todella hyvä

Hinta alkaen € 95 per yö

Jätä kommentti