Passikuvaus Turussa – Valitse oikea kuvaamo

Passikuvaus on osa virallisia asioita ja se täytyy huolehtia ajoissa. Jos sinulla on tarve saada passikuva, mutta et tiedä mihin Turun paikkaan voisit mennä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaikista Turun alueen passikuvaamoista ja miten löydät itsellesi parhaiten sopivan kuvaamot.

Turun alueen passikuvaamoista

Turussa on monia eri kuvaamoita, joista voit valita itsellesi sopivimman. Alla mainittuja kuvaamoita löytyy Turusta ja niiden hintoja ja palveluita:

  • Star Image Studio: Puistokatu 8. Passikuvan hinta 9,90€ sähköinen, 9,90€ paperikuva, 14,90€ molemmat. Ilman ajanvarausta. Liikkeemme sijaitsee Turun poliisilaitoksen vieressä. 4 hengen ryhmät -10% normaalihintaisista kuvista. Ilmoita virheestä.
  • Kuvahetki: Sairashuoneenkatu 24. Passikuvan hinta 10,00€ sähköinen, 10,00€ paperikuva. Ilmoita virheestä.
  • Studio Auran Kuva: Eerikinkatu 5. Passikuvan hinta 12,00€ sähköinen, 12,00€ paperikuva.
  • Helioska Oy: Eerikinkatu 17. Passikuvan hinta 14,50€ sähköinen, 14,50€ paperikuva, 20,00€ molemmat.
  • Foto Lilli: Uudenmaankatu 19. Passikuvan hinta 15,00€ sähköinen, 15,00€ paperikuva.
  • Valokuvaaja Pasi Leino: Artturinkatu 2. Passikuvan hinta 20,00€ sähköinen, 20,00€ paperikuva.
  • Easy Driver: Maariankatu 8. Passikuvan hinta 18,00€ paperikuva.

Miten valitsen parhaan passikuvaamon?

Kun etsit parasta passikuvaamoa Turusta, on tärkeää, että tutustut kaikkiin vaihtoehtoihin ennen päätöksentekoa. Voit aloittaa vertailemalla näiden kuvaamoien hinnoittelua ja palveluita ja poimia sitten itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Toiseksi on suositeltavaa selvittää, mitä arvosteluja ja kommentteja kuvaamosta on netissä. Kokemusten ja mielipiteiden lukeminen on hyvä tapa saada lisätietoja siitä, miltä kuvaamo todella näyttää ja miten palvelu on. Voit myös tarkastella kuvaamojen verkkosivuja perusteellisesti ja tarkistaa, millaisia palveluita, tuotteita ja aikoja ne tarjoavat.

Kolmanneksi voit kysyä suosituksia ystäviltäsi ja tuttaviltasi, jotka ovat käyneet passikuvaamossa Turussa. He voivat auttaa sinua valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon ja antamaan sinulle arvokkaita neuvoja ja vinkkejä.

Mitä minun pitäisi muistaa passikuvaamossa?

Passikuvaamoon mennessä on joitain tärkeitä asioita, jotka sinun tulisi muistaa. Ensinnäkin, älä unohda ottaa mukaasi henkilöllisyystodistustasi. Se on välttämätöntä, kun haluat ottaa passikuvia. Toiseksi, sinun on varmistettava, että kuvaamosi on hyväksynyt Suomen viranomaisten asettamat ehdottomat vaatimukset ja standardit passikuvien osalta.

Ennenkuin lähdet kuvaamoon, on myös hyvä tarkistaa, tarvitsetko esimerkiksi erityisiä asiakirjoja tai muuta lisää dokumentaatiota. Näin voit olla varma, että et ole unohtanut mitään, kun astut kuvaamoon. Lopuksi, varmista, että sinulla on riittävästi varaa maksaa passikuvasi. Useimmilla kuvaamoilla on erilaisia maksuvaihtoehtoja, kuten luottokortti, pankkikortti tai käteinen.

Yhteenveto

Passikuvaamossa käynti on helppoa ja hauskaa. Kun olet valinnut itsellesi sopivan kuvaamon Turusta, voit lähteä paikalle ja ottaa kuvan. Olemme koonneet tähän artikkeliin kaikki tarvittavat tiedot Turun alueen passikuvaamoista. Sinun on tärkeää muistaa, että kuvaamossa on seurattava asetettuja sääntöjä ja standardeja, jotta saat laadukkaan ja hyväksyttävän passikuvan.

Jätä kommentti