Saapuvat lennot turku

Päivän ensimmäiset Turkuun saapuvat lennot tulevat tyypillisesti Suomen pääkaupungista Helsingistä. Nämä lennot laskeutuvat yleensä noin klo 7:00 paikallista aikaa. Muualta Euroopasta tai kauempaa saapuville matkustajille Turkuun saapuu yleensä useita lentoja päivän mittaan. Päivän viimeiset lennot saapuvat yleensä noin kello 22:00.

Turkuun saapuvat lennot laskeutuvat yleensä Turun lentoasemalle, joka sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella. Helsingistä saapuville matkustajille lentoaika on yleensä noin 45 minuuttia. Muualta Euroopasta tuleville lentoaika vaihtelee lähtökaupungista riippuen. Esimerkiksi lento Lontoosta kestää noin 3 tuntia, kun taas lento Pariisista kestää noin 2 tuntia.

Vinkkejä, joiden avulla Turkuun saapuminen sujuu saumattomasti

Voit tehdä muutamia asioita, jotta Turkuun saapuminen olisi mahdollisimman saumatonta. Ensinnäkin, jos saavut muualta kuin Suomesta, varmista, että kaikki matkustusasiakirjasi ovat kunnossa. Tämä koskee passiasi ja mahdollisesti tarvittavia viisumeja. Toiseksi, jos saavut lentoteitse, muista tarkistaa lentoaseman lentotietonäytöiltä, että löydät porttisi ja pääset sinne mahdollisimman pian. Jos saavut junalla, tarkista junan aikataulu etukäteen, jotta tiedät, mille laiturille junasi saapuu.

Mistä löydät matkatavarasi saapuessasi Turkuun?

Kun saavut Turun lentoasemalle, löydät matkatavarasi matkatavaroiden luovutusalueelta. Matkatavaroiden luovutusalueella on useita matkatavarahihnoja, ja matkatavarasi ovat lennon numeroasi vastaavalla hihnalla. Jos et löydä matkatavaroitasi tai jos sinulla on muita ongelmia matkatavaroiden kanssa, voit mennä matkatavarapalvelupisteeseen, joka sijaitsee matkatavaroiden luovutusalueella.

Miten pääset lentokentältä Turussa sijaitsevaan hotelliisi tai määränpäähäsi?

Turun lentoasema sijaitsee vain reilun kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten se on erittäin kätevä matkakohde matkailijoille. Lentoasemalta pääsee Turussa hotelliin tai muuhun kohteeseen monella eri tavalla.

Monille matkailijoille kätevin vaihtoehto on ottaa taksi. Takseja on helposti saatavilla lentoasemalla, ja ne voivat viedä sinut suoraan määränpäähäsi. Taksin hinta lentokentältä keskustaan on yleensä noin 20-30 euroa.

Toinen vaihtoehto on ottaa paikallisbussi. Bussipysäkki sijaitsee aivan lentoaseman terminaalin ulkopuolella, ja bussit kulkevat säännöllisesti kaupungin keskustaan. Bussin hinta on noin 5 euroa.

Jos vuokraat auton, autovuokraamot sijaitsevat lentoaseman terminaalissa.

Saapuminen Turkuun – mitä odottaa

Turku on pieni kaupunki, joka sijaitsee Suomen lounaisrannikolla. Se on Suomen läänin pääkaupunki ja maan viidenneksi suurin kaupunki. Kaupungissa asuu noin 175 000 ihmistä.

Kaupunkia palvelee Turun lentoasema, joka sijaitsee aivan kaupungin rajojen ulkopuolella. Lentokentälle liikennöi useita lentoyhtiöitä, kuten Finnair, Norwegian ja Ryanair. Turkuun on suoria lentoja useista Euroopan kaupungeista, kuten Helsingistä, Lontoosta ja Berliinistä.

Turkuun saapuessaan vierailija löytää pienen mutta viehättävän kaupungin, jolla on paljon tarjottavaa. Kaupungin keskusta on kompakti ja helposti käveltävissä, ja siellä on useita kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Kaupungissa on myös useita museoita ja gallerioita sekä vilkas yöelämä.

Turkuun saapuvat matkailijat voivat valita monenlaisista majoitusvaihtoehdoista, kuten hotelleista, hostelleista ja huoneistoista. Kaupungissa on myös useita julkisia liikennevälineitä, joten liikkuminen on helppoa.

6. Usein kysytyt kysymykset Turkuun saapumisesta

1. Mitkä ovat päivän ensimmäiset lennot Turkuun?

Päivän ensimmäiset lennot Turkuun lähtevät tyypillisesti Suomen pääkaupungista Helsingistä. Nämä lennot laskeutuvat yleensä noin klo 7:00 paikallista aikaa.

2. Muualta Euroopasta tai kauempaa saapuville matkustajille, milloin lennot Turkuun saapuvat?

Turkuun saapuu yleensä useita lentoja pitkin päivää. Päivän viimeiset lennot saapuvat yleensä noin klo 22:00.

3. Onko Turussa lentokenttä?

Kyllä, Turussa on lentokenttä. Se sijaitsee noin 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

4. Mikä on paras tapa päästä lentokentältä kaupungin keskustaan?

Paras tapa päästä lentokentältä keskustaan on taksi. Se kestää noin 15 minuuttia ja maksaa noin 30 euroa.

5. Onko muita kuljetusvaihtoehtoja lentokentältä keskustaan?

Kyllä, lentokentältä keskustaan on muitakin kuljetusvaihtoehtoja. Voit matkustaa bussilla tai junalla, mutta se kestää kauemmin eikä ole yhtä kätevää.

Usein kysytyt kysymykset

Mihin Turun lentokentältä pääsee?

Turun lentoasemalta pääsee lentämällä muun muassa Helsinkiin, Tukholmaan, Kööpenhaminaan, Riikaan ja Gdanskiin. Norwegian lentää myös Alicanteen.

Mitä Lentoja lähtee Turusta?

Turusta lähtee useita lentoja. SAS:lla voi lentää Tukholmaan useita kertoja päivässä, Air Balticilla Riikaan neljä kertaa viikossa ja Wizz Airilla Kaunasiin, Skopjeen ja Krakovaan kaksi kertaa viikossa. Voit myös lentää Lontooseen Wizz Airilla kolme kertaa viikossa. Halvimmat lennot Turusta suuntautuvat Gdanskiin tai Kaunasiin, alkaen alle 30 eurolla.

Mikä lentoyhtiö lentää Turusta?

Air France, Turkish Airlines, Nordic Regional Airlines, Finnair ja NyxAir lentävät kaikki suoraan Turkuun. Flexflight tarjoaa myös lentoja Turkuun välilaskulla Helsingissä.

Onko Turussa lentokenttää?

Turun lentoasema on vanhin siviililentoasema Suomessa ja toimii nykyisin yhtenä vilkkaimmista lentokentistä matkustaja- ja rahtiliikenteen määrässä mitattuna. Lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä keskustasta, ja se tarjoaa laajan valikoiman palveluja sekä matkustajille että rahtiliikenteelle.

Mihin Tampereelta voi lentää?

Tampereelta voi lentää Riian, Kööpenhaminan, Frankfurtin, Münchenin, Malagaan ja Rodokselle. Näistä suuri osa on tärkeitä kauttakulkukenttiä. Matkustajien lippujen hinnat ovat yhtiön mukaan halvimmillaan 49–155 euroa.

Mihin Turusta voi lentää 2022?

Turusta voi lentää moniin paikkoihin vuonna 2022. Yksi vaihtoehto on lentää Rooman Fiumicinon lentokentälle. Se on yksi Italian vilkkaimmista lentokentistä ja myös Euroopan kuudenneksi vilkkain lentokenttä. Toinen vaihtoehto on lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalle, joka on Suomen suurin lentoasema.

Miten turvatarkastuksessa toimitaan?

Turvatarkastuksessa matkustajien ja heidän käsimatkatavaroittensa tarkastetaan lähtöselvityksen jälkeen ennen porttialueelle menoa. Ruumaan menevät matkatavarat luovutetaan jo lähtöselvityksessä turvatarkastettavaksi. On tärkeää, että pakkaat matkatavarat oikein jo kotona.

Mihin Wizzair lentää Turusta?

Wizzair on halpalentoyhtiö, joka lentää moniin kohteisiin Euroopassa Varsovasta, Puolasta. Tällä hetkellä Wizzairin kautta voi lentää Turusta Skopjeen, Gdanskiin, Riikaan ja Malmöön.

Jätä kommentti